Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 4 camere clasa A, 110 metri patrati. spatiu de birouri 110 mp la cheie in piata mica di

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 110 m2 in Sibiu
Mar 01, 2018 Mar 01, 2018 De inchiriat spatiu de birouri la cheie, cu o suprafata de 110 mp utili, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unei cladiri foarte solide cu intrare separata direct din Piata Mica a orasului Sibiu, avand o pozitionare excelenta chiar in inima orasului, ceea ce il face potrivit pentru desfasurarea oricarei activitati de birou. Acest spatiu are schimbare de destinatie facuta, este compartimentat astfel: hol la intrare, 3 camere generoase cu intrare dintr-una in alta, doua grupuri sanitare, o receptie de 18 mp, o chicineta si un balcon cu vedere spre curtea interioara, la acelasi nivel se mai poate inchiria inca un apartament cu aceeasi compartimentare, suprafata dar si pret. Spatiul este pretabil pentru sediu de firma, spatiu de birouri dar si alte activitati comerciale si prezinta toate dotarile si utilitatile specifice acestor activitati: locuri de parcare in fata imobilului, acces pietonal, usa din lemn la intrare cu acces interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, usi si geamuri din lemn, parchet din lemn masiv, contorizari separate la utilitati, gresie, faianta, acces cablu tv si internet. Pretul de inchiriere al spatiului este de 1000 euro / luna.

spatiu de birouri 110 mp la cheie in piata mica di

Birou, 110 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 110 m2.
Este la etajul 2 intr-o cladire cu 3 etaje Are 2 grupuri sanitare.
ID: 211816 | actualizat acum 6 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 110 m2
  • Suprafata construita: 132 m2
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1930

Alte informatii:

De inchiriat spatiu de birouri la cheie, cu o suprafata de 110 mp utili, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unei cladiri foarte solide cu intrare separata direct din Piata Mica a orasului Sibiu, avand o pozitionare excelenta chiar in inima orasului, ceea ce il face potrivit pentru desfasurarea oricarei activitati de birou.
Acest spatiu are schimbare de destinatie facuta, este compartimentat astfel: hol la intrare, 3 camere generoase cu intrare dintr-una in alta, doua grupuri sanitare, o receptie de 18 mp, o chicineta si un balcon cu vedere spre curtea interioara, la acelasi nivel se mai poate inchiria inca un apartament cu aceeasi compartimentare, suprafata dar si pret.
Spatiul este pretabil pentru sediu de firma, spatiu de birouri dar si alte activitati comerciale si prezinta toate dotarile si utilitatile specifice acestor activitati: locuri de parcare in fata imobilului, acces pietonal, usa din lemn la intrare cu acces interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, usi si geamuri din lemn, parchet din lemn masiv, contorizari separate la utilitati, gresie, faianta, acces cablu tv si internet.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 1000 euro / luna.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211816 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1297 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1179 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei