Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 4 camere clasa A, 110 metri patrati. spatiu de birouri 110 mp utili in piata mica din s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 110 m2 in Sibiu
Apr 13, 2018 Apr 13, 2018 De inchiriat spatiu pentru birouri cu intrare si vedere inspre Piata Mica din Sibiu, cu o suprafata utila de 110 mp, situat la etajul intermediar 1 din 3 al unei case solide, fara igrasie, cu acces si contorizari separate fata de celelalte apartamente si spatii care functioneaza aici. Acest spatiu este impartit in 3 camere generoase, hol cu o receptie la intrare, doua grupuri sanitare, o bucatarie si acces la o curte interioara ideala pentru recreere sau fumoar, toate acestea sunt complet mobilate si dotate office, cu mobilier de calitate, special pregatite pentru inceperea imediata a oricarei activitati de birou. Spatiul este pretabil pentru cabinet de avocatura, notarial, executor judecatoresc, mediator, traduceri, sediu de firma sau spatiu de birouri avand o pozitionare excelenta, in centrul orasului si toate facilitatile acestei zone intens circulata. Aceste spatii detin toate imbunatatirile si dotarile necesare pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatilor mai sus mentionate: acces interfon, acces curte interioara, supraveghere video, usi si geamuri din lemn masiv, parchet din lemn masiv in camere, gresie, faianta, Tv Led, acces cablu tv si internet, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, contorizari separate la utilitati. Pretul de inchiriere pentru acest spatiu este de 1000 euro/ luna.

spatiu de birouri 110 mp utili in piata mica din s

Birou, 110 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 110 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 3 etaje Are 2 grupuri sanitare.
ID: 213907 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 110 m2
  • Suprafata construita: 132 m2
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1930

Alte informatii:

De inchiriat spatiu pentru birouri cu intrare si vedere inspre Piata Mica din Sibiu, cu o suprafata utila de 110 mp, situat la etajul intermediar 1 din 3 al unei case solide, fara igrasie, cu acces si contorizari separate fata de celelalte apartamente si spatii care functioneaza aici.
Acest spatiu este impartit in 3 camere generoase, hol cu o receptie la intrare, doua grupuri sanitare, o bucatarie si acces la o curte interioara ideala pentru recreere sau fumoar, toate acestea sunt complet mobilate si dotate office, cu mobilier de calitate, special pregatite pentru inceperea imediata a oricarei activitati de birou.
Spatiul este pretabil pentru cabinet de avocatura, notarial, executor judecatoresc, mediator, traduceri, sediu de firma sau spatiu de birouri avand o pozitionare excelenta, in centrul orasului si toate facilitatile acestei zone intens circulata.
Aceste spatii detin toate imbunatatirile si dotarile necesare pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatilor mai sus mentionate: acces interfon, acces curte interioara, supraveghere video, usi si geamuri din lemn masiv, parchet din lemn masiv in camere, gresie, faianta, Tv Led, acces cablu tv si internet, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, contorizari separate la utilitati.
Pretul de inchiriere pentru acest spatiu este de 1000 euro/ luna.
  • Inchiriere 1.000 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213907 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 750 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 721 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei