Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 3 camere clasa A, 135 metri patrati. spatiu de birouri in sibiu zona spitalul judetean

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 135 m2 in Sibiu
May 25, 2018 May 25, 2018 Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Spitalul Judetean cu o suprafata totala de 160 mp situat la etajul intermediar 1 din 2 al unei vile construita in jurul anilor 1965 si renovata in totalitate in anul 2013 cu materiale de cea mai buna calitate. Acesta este structurat si compus din trei incaperi foarte spatioase cu geamuri la strada, un hol de acces la intrare, o baie cu cabina de dus nou renovata, o bucatarie mobilata si utilata complet (plita gaz incorporabila, cuptor incorporabil, combina frigorifica) si o debara care poate fi folosita ca spatiu de depozitare sau arhiva. Spatiul dispune de imbunatatirile si utilitatile necesare acestui tip de locatie gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv in camere, centrala proprie si calorifere de otel, sobe de teracota functionale, contorizari separate, conexiune linie telefonica/internet, sistem de alarma si supraveghere video, usi de lemn masiv la interior si usa antiefractie la intrare. Acest spatiu este pretabil pentru birouri notariale, birouri de avocatura, birouri de mediator, dar si cabinete medicale individuale. Spatiul se inchiriaza la pretul de 600 euro / luna negociabil.

spatiu de birouri in sibiu zona spitalul judetean

Birou, 135 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 135 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 2 etaje Are 1 grup sanitar.
ID: 155802 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 600 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Spitalul judetean
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 135 m2
  • Suprafata construita: 160 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1965

Alte informatii:

Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Spitalul Judetean cu o suprafata totala de 160 mp situat la etajul intermediar 1 din 2 al unei vile construita in jurul anilor 1965 si renovata in totalitate in anul 2013 cu materiale de cea mai buna calitate.
Acesta este structurat si compus din trei incaperi foarte spatioase cu geamuri la strada, un hol de acces la intrare, o baie cu cabina de dus nou renovata, o bucatarie mobilata si utilata complet (plita gaz incorporabila, cuptor incorporabil, combina frigorifica) si o debara care poate fi folosita ca spatiu de depozitare sau arhiva.
Spatiul dispune de imbunatatirile si utilitatile necesare acestui tip de locatie gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv in camere, centrala proprie si calorifere de otel, sobe de teracota functionale, contorizari separate, conexiune linie telefonica/internet, sistem de alarma si supraveghere video, usi de lemn masiv la interior si usa antiefractie la intrare.
Acest spatiu este pretabil pentru birouri notariale, birouri de avocatura, birouri de mediator, dar si cabinete medicale individuale.
Spatiul se inchiriaza la pretul de 600 euro / luna negociabil.
  • Inchiriere 600 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155802 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 6274 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1579 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.05.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei