Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 3 camere clasa A, 140 metri patrati. spatiu birouri la vila sibiu zona bulevardul victo

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 140 m2 in Sibiu
Mar 27, 2017 Mar 27, 2017 Spatiu de birouri format din 3 camere de inchiriat, in Sibiu pozitionat in imediata apropiere a Bulevardului Victoriei, cu o suprafata utila de 140 mp, situat la etajul 1 al unei vile constructie anul 1980 si renovata recent, cu acces si contorizari separate fata de spatiul vilei de la parter avand si 2 locuri de parcare in curte proprie pavata cu piscoturi care masoara in jur de 200 mp impreuna cu gradina. Acest spatiu este impartit in 3 camere decomandate, hol, bucatarie mobilata cu acces camara, baie prevazuta cu cabina de dus si geam de aerisire, terasa foarte luminoasa, pretabil pentru cabinet de avocatura, notarial, executor judecatoresc, mediator, traduceri, sediu de firma sau spatiu de birouri avand o pozitionare excelenta, la doar 2 minute de mers pe jos fata de centrul orasului si toate facilitatile acestei zone intens circulata atat auto cat si pietonal. Spatiul detine toate imbunatatirile si dotarile necesare pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatiilor mai sus mentionate: acces interfon, curte pavata cu piscoturi, supraveghere video, usi si geamuri din termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat si din lemn masiv in camere, gresie, faianta, acces cablu tv si internet, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, contorizari separate la utilitati. Pretul de inchiriere pentru acest spatiu este de 950 euro / luna usor negociabil.

spatiu birouri la vila sibiu zona bulevardul victo

Birou, 140 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 140 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 202022 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 950 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 170 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Spatiu de birouri format din 3 camere de inchiriat, in Sibiu pozitionat in imediata apropiere a Bulevardului Victoriei, cu o suprafata utila de 140 mp, situat la etajul 1 al unei vile constructie anul 1980 si renovata recent, cu acces si contorizari separate fata de spatiul vilei de la parter avand si 2 locuri de parcare in curte proprie pavata cu piscoturi care masoara in jur de 200 mp impreuna cu gradina.
Acest spatiu este impartit in 3 camere decomandate, hol, bucatarie mobilata cu acces camara, baie prevazuta cu cabina de dus si geam de aerisire, terasa foarte luminoasa, pretabil pentru cabinet de avocatura, notarial, executor judecatoresc, mediator, traduceri, sediu de firma sau spatiu de birouri avand o pozitionare excelenta, la doar 2 minute de mers pe jos fata de centrul orasului si toate facilitatile acestei zone intens circulata atat auto cat si pietonal.
Spatiul detine toate imbunatatirile si dotarile necesare pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatiilor mai sus mentionate: acces interfon, curte pavata cu piscoturi, supraveghere video, usi si geamuri din termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat si din lemn masiv in camere, gresie, faianta, acces cablu tv si internet, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, contorizari separate la utilitati.
Pretul de inchiriere pentru acest spatiu este de 950 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 950 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202022 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1460 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 938 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei