Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu Calea Dumbravii. Inchiriez birou cu 5 camere clasa A, 140 metri patrati. spatiu de birouri in sibiu zona calea dumbravii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 140 m2 in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Apr 03, 2015 Apr 03, 2015 Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu cu o suprafata totala de aproximativ 160 mp situat intr-o zona usor accesibila, pozitionat in apropierea strazii Calea Dumbravii in imediata apropiere a punctelor de interes public, bancilor, statilor de taxi si transport in comun, centrelor comerciale, la cateva minute de centrul orasului. Situat intr-o cladire de birouri construita in anul 2012 si structurata pe trei niveluri, care dispune de parcari proprii, delimitate si marcate, contorizare separata pentru fiecare spatiu, interfon, benner stradal. Spatiul are o suprafata utila de 150 mp, fiind situat la etajul 2 din 3 si compus din 5 camere semidecomandate, 2 bai si 2 spatii de depozitare, si compartimentat in felul urmator: din hol se intra in prima camera situata in partea dreapta, in baia din capatul holului, iar in partea stanga intr-o camera foarte incapatoare din care se face accesul pe balcon si celelalte trei camere. Acesta este dotat cu materiale de buna calitate si dispune de dotari moderne precum centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, izolatie termica si fonica exterioara, izolatie fonica intre niveluri, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de lemn masiv la interior, usa din lemn masiv din stejar la intrare. Datorita amplasarii intr-o zona usor accesibila si a spatiului generos, locatia este ideala pentru: reprezentanta firma, birouri, call center, firma de consultanta, salon de infrumusetare, sau chiar apartament de locuit. Spatiul se poate inchiria la pretul de 800 euro / luna negociabil.

spatiu de birouri in sibiu zona calea dumbravii

Birou, 140 m2 in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 140 m2.
Este la etajul 2 intr-o cladire cu 3 etaje Are 2 grupuri sanitare.
ID: 160548 | actualizat acum 9 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 800 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 155 m2
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu cu o suprafata totala de aproximativ 160 mp situat intr-o zona usor accesibila, pozitionat in apropierea strazii Calea Dumbravii in imediata apropiere a punctelor de interes public, bancilor, statilor de taxi si transport in comun, centrelor comerciale, la cateva minute de centrul orasului.
Situat intr-o cladire de birouri construita in anul 2012 si structurata pe trei niveluri, care dispune de parcari proprii, delimitate si marcate, contorizare separata pentru fiecare spatiu, interfon, benner stradal. Spatiul are o suprafata utila de 150 mp, fiind situat la etajul 2 din 3 si compus din 5 camere semidecomandate, 2 bai si 2 spatii de depozitare, si compartimentat in felul urmator: din hol se intra in prima camera situata in partea dreapta, in baia din capatul holului, iar in partea stanga intr-o camera foarte incapatoare din care se face accesul pe balcon si celelalte trei camere.
Acesta este dotat cu materiale de buna calitate si dispune de dotari moderne precum centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, izolatie termica si fonica exterioara, izolatie fonica intre niveluri, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de lemn masiv la interior, usa din lemn masiv din stejar la intrare.
Datorita amplasarii intr-o zona usor accesibila si a spatiului generos, locatia este ideala pentru: reprezentanta firma, birouri, call center, firma de consultanta, salon de infrumusetare, sau chiar apartament de locuit.
Spatiul se poate inchiria la pretul de 800 euro / luna negociabil.
  • Inchiriere 800 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 160548 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 619 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 526 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.09.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei