Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Birou de inchiriat Sibiu Turnisor. Inchiriez birou cu 8 camere clasa A, 234 metri patrati. spatiu pentru birouri in zona turnisor din sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 234 m2 in zona Turnisor - Sibiu
Oct 12, 2017 Oct 12, 2017 Spatiu pentru birouri de inchiriat in zona Turnisor din Sibiu, cu o suprafata utila de 234 mp, compartimentata in 8 birouri decomandate, cu intrare separata, proaspat finisate si renovate cu materiale de buna calitate al unui imobil cu 4 etaje, amplasat pe una dintre principalele artere ale orasului, beneficiind de o vizibilitate excelenta stradala si trafic intens auto si pietonal. Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati moderne de birou cum ar fi acces separat in fiecare incapere, 2 grupuri sanitare, gresie, faianta, parchet laminat de trafic intens, centrala termica proprie si calorifere de otel, usi de interior din lemn masiv cu sticla, geamuri termopan cu tamplarie PVC si contorizari separate la utilitati. Zona in care este amplasat imobilul este una foarte cautata, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina pana in centrul orasului, avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, hoteluri si statii ale mijloacelor de transport in comun si taxi. Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 1800 euro negociabil, existand si posibilitatea de inchiriere partiala avand in vedere ca spatiul poate fi impartit in doua parti egale cu intrari separate, fiecare a cate 4 birouri si o baie, doar intrarea principala ramanand comuna.

spatiu pentru birouri in zona turnisor din sibiu

Birou, 234 m2 in zona Turnisor - Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 234 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 4 etaje Are 2 grupuri sanitare.
ID: 207379 | actualizat acum 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 1.800 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Zona: Turnisor
 • Clasificare spatiu: Clasa A
 • Numar etaje: Parter+4 etaje
 • Numar camere: 8
 • Suprafata utila: 234 m2
 • Suprafata construita: 285 m2
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • An constructie: 1994

Alte informatii:

Spatiu pentru birouri de inchiriat in zona Turnisor din Sibiu, cu o suprafata utila de 234 mp, compartimentata in 8 birouri decomandate, cu intrare separata, proaspat finisate si renovate cu materiale de buna calitate al unui imobil cu 4 etaje, amplasat pe una dintre principalele artere ale orasului, beneficiind de o vizibilitate excelenta stradala si trafic intens auto si pietonal.
Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati moderne de birou cum ar fi acces separat in fiecare incapere, 2 grupuri sanitare, gresie, faianta, parchet laminat de trafic intens, centrala termica proprie si calorifere de otel, usi de interior din lemn masiv cu sticla, geamuri termopan cu tamplarie PVC si contorizari separate la utilitati.
Zona in care este amplasat imobilul este una foarte cautata, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina pana in centrul orasului, avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, hoteluri si statii ale mijloacelor de transport in comun si taxi.
Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 1800 euro negociabil, existand si posibilitatea de inchiriere partiala avand in vedere ca spatiul poate fi impartit in doua parti egale cu intrari separate, fiecare a cate 4 birouri si o baie, doar intrarea principala ramanand comuna.
 • Inchiriere 1.800 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207379 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: David Doris
Actualizata: acum 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 233 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 20
Vizualizata de: 101 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 43 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.09.2017 Oferte în portofoliu: 526 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei