Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 8 camere clasa A, 238 metri patrati. spatiu de birouri zona bulevardul victoriei in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 238 m2 in Sibiu
Nov 19, 2015 Nov 19, 2015 Spatiu de inchiriat cu 8 birouri zona Bulevardul Victoriei in Sibiu, avand o suprafata utila de 238 mp, situat la etajul 1 si mansarda unei vile compusa din P+ Et 1+ M renovata in anul 2013. Acest spatiu are o compartimentare utila din toate punctele de vedere fiind structurat astfel: etajul unu a acestui imobil are o suprafata utila de 135 mp unde se afla 3 birouri un oficiu, un hol si doua grupuri sanitare, iar mansarda cu suprafata utila de 101 mp este alcatuita din alte 4 birouri un hol si un grup sanitar cu cabina de dus. Renovarea acestui imobil a adus imbunatatiri si modernizari de o calitate superioara precum izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopane, parchet laminat, usi interioare din lemn, usi din PVC la intrarea in spatiu, centrala termica pentru fiecare nivel, obiecte sanitare noi, contorizari separate pe nivel. Acest imobil este situat la doar 2 minute de mers pana la Tribunal, magazine, facultati, statii pentru mijloace de transport in comun, fiind pretabil pentru activitati de birou notarial, executoresc, contabilitate. Spatiul este la stadiu de cheie nemobilat si se inchiriaza la pretul de 1650 euro / luna.

spatiu de birouri zona bulevardul victoriei in sib

Birou, 238 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 238 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 2 etaje Are 3 grupuri sanitare.
ID: 165571 | actualizat acum 8 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.650 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 238 m2
  • Suprafata construita: 280 m2
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Spatiu de inchiriat cu 8 birouri zona Bulevardul Victoriei in Sibiu, avand o suprafata utila de 238 mp, situat la etajul 1 si mansarda unei vile compusa din P+ Et 1+ M renovata in anul 2013. Acest spatiu are o compartimentare utila din toate punctele de vedere fiind structurat astfel: etajul unu a acestui imobil are o suprafata utila de 135 mp unde se afla 3 birouri un oficiu, un hol si doua grupuri sanitare, iar mansarda cu suprafata utila de 101 mp este alcatuita din alte 4 birouri un hol si un grup sanitar cu cabina de dus.
Renovarea acestui imobil a adus imbunatatiri si modernizari de o calitate superioara precum izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopane, parchet laminat, usi interioare din lemn, usi din PVC la intrarea in spatiu, centrala termica pentru fiecare nivel, obiecte sanitare noi, contorizari separate pe nivel.
Acest imobil este situat la doar 2 minute de mers pana la Tribunal, magazine, facultati, statii pentru mijloace de transport in comun, fiind pretabil pentru activitati de birou notarial, executoresc, contabilitate.
Spatiul este la stadiu de cheie nemobilat si se inchiriaza la pretul de 1650 euro / luna.
  • Inchiriere 1.650 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 165571 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 789 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 735 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.01.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei