Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou clasa A, 24 metri patrati. spatiu comercial sau birouri in sibiu zona alba iu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 24 m2 in Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Spatiu comercial sau birouri de inchiriat zona Alba Iulia in Sibiu, cu o suprafata totala de 29 mp cu un vad stradal excelent, situat la etajul 1 al unui imobil de tip spatiu comercial cu mai multe incaperi, ce dispune de izolatie termica si fonica exterioara, zona in care este pozitionat este foarte intens circulata atat pietonal cat si auto. Acesta este foarte generos si luminos, compus dintr-o incapere de tip open-space la intrarea in locatie care poate fi utilizat ca spatiu de vanzare sau birouri si un grup sanitar propriu prevazut cu aerisire si convector, accesul se face cu ajutorul unei scari metalice direct din strada. Locatia detine toate utilitatile si imbunatatirile specifice desfasurarii activitatii de comert cum ar fi vitrina stradala din geam termopan, locuri de parcare in fata imobilului, acces pietonal, marfa, usa de termopan la intrare, usa din lemn la baie, contorizari separate la utilitati, pereti zugraviti in lavabil, gresie, faianta si mocheta. Spatiul este situat intr-o zona foarte buna a orasului cu trafic intens atat pietonal cat si auto ceea ce il face potrivit pentru desfasurarea activitatii de comert ( magazin, reprezentanta ) sau birouri. Pretul de inchiriere al spatiului este de 180 euro / luna + TVA.

spatiu comercial sau birouri in sibiu zona alba iu

Birou, 24 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 24 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 2 etaje Are 1 grup sanitar.
ID: 214585 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 180 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Alba iulia
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 24 m2
  • Suprafata construita: 29 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Spatiu comercial sau birouri de inchiriat zona Alba Iulia in Sibiu, cu o suprafata totala de 29 mp cu un vad stradal excelent, situat la etajul 1 al unui imobil de tip spatiu comercial cu mai multe incaperi, ce dispune de izolatie termica si fonica exterioara, zona in care este pozitionat este foarte intens circulata atat pietonal cat si auto.
Acesta este foarte generos si luminos, compus dintr-o incapere de tip open-space la intrarea in locatie care poate fi utilizat ca spatiu de vanzare sau birouri si un grup sanitar propriu prevazut cu aerisire si convector, accesul se face cu ajutorul unei scari metalice direct din strada.
Locatia detine toate utilitatile si imbunatatirile specifice desfasurarii activitatii de comert cum ar fi vitrina stradala din geam termopan, locuri de parcare in fata imobilului, acces pietonal, marfa, usa de termopan la intrare, usa din lemn la baie, contorizari separate la utilitati, pereti zugraviti in lavabil, gresie, faianta si mocheta.
Spatiul este situat intr-o zona foarte buna a orasului cu trafic intens atat pietonal cat si auto ceea ce il face potrivit pentru desfasurarea activitatii de comert ( magazin, reprezentanta ) sau birouri.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 180 euro / luna + TVA.
  • Inchiriere 180 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214585 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1167 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 860 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei