Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu Scoala de Inot. Inchiriez birou cu 2 camere clasa A, 55 metri patrati. spatiu de birouri in sibiu zona centrala

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 55 m2 in zona Scoala de Inot - Sibiu
Sep 23, 2016 Sep 23, 2016 Spatiu de birouri cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Centrala cu o suprafata totala de 60 mp. Acesta este format din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si momentan spatiul este nerenovat urmand ca proprietarul sa-l renoveze dupa placul noului chirias. Spatiul va fii complet mobilat si utilat din toamna si va beneficia de multiple dotari si imbunatatiri cum ar fi fatada la exterior, scarile de la intrarea in curte sunt refacute, tamplarie PVC cu geam termopan, obiecte sanitare, gresie, faianta, prize de telefon, televizor si internet, parchet laminat, instalatii electrice, termice si sanitare, centrala termica pe gaz, contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica si nu numai. Acest spatiu fiind pozitionat intr-o zona centrala poate fi pretabil pentru diverse domenii de activitate precum birou notarial, birou avocatura, agentii, cabinete medicale, saloane si este in imediata apropiere de banci, centre universitare, hoteluri, numeroase magazine, scoli si gradinite, statii pentru mijloace de transport in comun, statii taxi. Spatiul este pozitionat la o strada intens circulata, asfaltata, iluminata si se inchiriaza la pretul de 500 euro / negociabil iar tot in aceasta cladire mai regasim inca 3 apartamente si 1 garsoniera fiecare inchiriindu-se tot la pretul de 500 euro / negociabil. Se poate inchiria si toata cladirea la pretul 2000 euro / negociabil.

spatiu de birouri in sibiu zona centrala

Birou, 55 m2 in zona Scoala de Inot - Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 55 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 2 etaje Are 1 grup sanitar.
ID: 171215 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 500 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Scoala de Inot
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 55 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Spatiu de birouri cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Centrala cu o suprafata totala de 60 mp.
Acesta este format din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si momentan spatiul este nerenovat urmand ca proprietarul sa-l renoveze dupa placul noului chirias. Spatiul va fii complet mobilat si utilat din toamna si va beneficia de multiple dotari si imbunatatiri cum ar fi fatada la exterior, scarile de la intrarea in curte sunt refacute, tamplarie PVC cu geam termopan, obiecte sanitare, gresie, faianta, prize de telefon, televizor si internet, parchet laminat, instalatii electrice, termice si sanitare, centrala termica pe gaz, contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica si nu numai.
Acest spatiu fiind pozitionat intr-o zona centrala poate fi pretabil pentru diverse domenii de activitate precum birou notarial, birou avocatura, agentii, cabinete medicale, saloane si este in imediata apropiere de banci, centre universitare, hoteluri, numeroase magazine, scoli si gradinite, statii pentru mijloace de transport in comun, statii taxi.
Spatiul este pozitionat la o strada intens circulata, asfaltata, iluminata si se inchiriaza la pretul de 500 euro / negociabil iar tot in aceasta cladire mai regasim inca 3 apartamente si 1 garsoniera fiecare inchiriindu-se tot la pretul de 500 euro / negociabil.
Se poate inchiria si toata cladirea la pretul 2000 euro / negociabil.
  • Inchiriere 500 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 171215 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1235 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1105 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei