Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 2 camere clasa B, 60 metri patrati. spatiu de birouri in sibiu zona bulevardul victori

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 60 m2 in Sibiu
Jun 24, 2015 Jun 24, 2015 Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Bulevardul Victoriei cu o suprafata totala de 72 mp situata la parterul inalt al unei vile cu termosistem la exterior renovata in totalitate aflata intr-o zona buna a orasului. Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa din hol la intrarea in apartament, o bucatarie utilata si mobilata complet, un living spatios si foarte luminos cu iesire pe balconul privat, o camera cu acces din living si o baie generoasa cu cabina de dus si geam de aerisire. Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile specifice acestui tip de activitate cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, parchet din lemn masiv, usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, mobilier de birou in incaperi, conexiune internet / linie telefonica, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati si usa metalica la intrarea in apartament. Imobilul unde se afla situat spatiul este intr-o zona linistita si frumoasa a orasului avand in apropiere majoritatea punctelor de interes, mijloacele de transport in comun, statii de taxi iar strada pe care este amplasat este asfaltata si cu iluminata. Pretul de inchiriere al spatiului este de 400 euro / luna.

spatiu de birouri in sibiu zona bulevardul victori

Birou, 60 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 60 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 173864 | actualizat acum 8 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 400 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Clasificare spatiu: Clasa B
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 60 m2
  • Suprafata construita: 72 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Bulevardul Victoriei cu o suprafata totala de 72 mp situata la parterul inalt al unei vile cu termosistem la exterior renovata in totalitate aflata intr-o zona buna a orasului.
Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa din hol la intrarea in apartament, o bucatarie utilata si mobilata complet, un living spatios si foarte luminos cu iesire pe balconul privat, o camera cu acces din living si o baie generoasa cu cabina de dus si geam de aerisire.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile specifice acestui tip de activitate cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, parchet din lemn masiv, usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, mobilier de birou in incaperi, conexiune internet / linie telefonica, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati si usa metalica la intrarea in apartament.
Imobilul unde se afla situat spatiul este intr-o zona linistita si frumoasa a orasului avand in apropiere majoritatea punctelor de interes, mijloacele de transport in comun, statii de taxi iar strada pe care este amplasat este asfaltata si cu iluminata.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 400 euro / luna.
  • Inchiriere 400 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 173864 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 21 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 424 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei