Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 3 camere clasa A, 65 metri patrati. spatiu birouri 65 mp utili etajul 1 bulevardul vic

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 65 m2 in Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Taboo Imobiliare va ofera spre inchiriere spatiu de birouri cu o suprafata construita de 80 mp, situat la etajul intermediar 1 din 3, al unui imobil edificat in anul 2008. Alcatuit din 3 camere si o baie, spatiul de birouri are o suprafata de 65 mp utili si este pozitionat inr-o zona extrem de bine cotata pe piata imobiliara datorita fluxului ridicat de pietoni, dar si datorita traficului rutier din zona. Spatiul de birouri este pretabil pentru cabinet medical, cabinet de avocatura, birou topografic, firma de contabilitate, cabinet psihologic, firma de recrutare, dar si alte activitati care necesita birouri. Din punct de vedere al imbunatatirilor spatiul de birouri dispune de incalzire prin centrala termica, usa de pvc la intrare, usi de lemn pe interior, ferestre cu geam termopan si tamplarie pvc, parchet, mocheta de trafic intens, gresie, faianta, lavabila. In imediata apropiere a spatiului se afla birouri notariale, cabinete de avocatura, restaurant / pub, magazine alimentare, statii de taxi, statii de autobuz, centru universitar, dar si alte puncte de interes public. Pretul de inchiriere al spatiului este de 600 euro / luna.

spatiu birouri 65 mp utili etajul 1 bulevardul vic

Birou, 65 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 65 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 3 etaje Are 1 grup sanitar.
ID: 212508 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 600 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Taboo Imobiliare va ofera spre inchiriere spatiu de birouri cu o suprafata construita de 80 mp, situat la etajul intermediar 1 din 3, al unui imobil edificat in anul 2008.
Alcatuit din 3 camere si o baie, spatiul de birouri are o suprafata de 65 mp utili si este pozitionat inr-o zona extrem de bine cotata pe piata imobiliara datorita fluxului ridicat de pietoni, dar si datorita traficului rutier din zona.
Spatiul de birouri este pretabil pentru cabinet medical, cabinet de avocatura, birou topografic, firma de contabilitate, cabinet psihologic, firma de recrutare, dar si alte activitati care necesita birouri.
Din punct de vedere al imbunatatirilor spatiul de birouri dispune de incalzire prin centrala termica, usa de pvc la intrare, usi de lemn pe interior, ferestre cu geam termopan si tamplarie pvc, parchet, mocheta de trafic intens, gresie, faianta, lavabila.
In imediata apropiere a spatiului se afla birouri notariale, cabinete de avocatura, restaurant / pub, magazine alimentare, statii de taxi, statii de autobuz, centru universitar, dar si alte puncte de interes public.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 600 euro / luna.
  • Inchiriere 600 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212508 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1491 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 663 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei