Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 2 camere clasa A, 70 metri patrati. spatiu de birouri 70 mp utili in sibiu zona alba i

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 70 m2 in Sibiu
Mar 27, 2017 Mar 27, 2017 Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Alba Iulia, cu o suprafata utila de 70 mp, situat la parterul inalt al unei constructii individuale de birouri cu acces la locuri de parcare intr-o curte comuna cu alte firme, zona este supravegheata video si se afla la doar cateva minute de mers pe jos fata de centrul orasului si toate facilitatiile acestei zone intens circulata atat auto cat si pietonal. Acest spatiu are schimbare de destinatie facuta si este impartit in doua camere spatioase si luminoase pe tot parcursul zilei, are acces comun cu celelalte firme de la acest etaj la un grup sanitar dar si la o centrala termica noua pe gaz cu ajutorul careia se face incalzirea spatiului, contorizarile la utilitati sunt separate. Spatiul este pretabil pentru sediu de firma, spatiu de birouri dar si alte activitati comerciale sau chiar productie, printre dotari si imbunatatiri putem aminti: acces separat direct din curtea imobilului, usi si geamuri din termopan cu tamplarie PVC, supraveghere video, acces cablu tv si internet, aer conditionat, parchet laminat si pereti zugraviti in lavabil. Spatiul se inchiriaza la pretul de 270 euro / lunar usor negociabil.

spatiu de birouri 70 mp utili in sibiu zona alba i

Birou, 70 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 70 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 202552 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 270 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Alba iulia
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 84 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1995

Alte informatii:

Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Alba Iulia, cu o suprafata utila de 70 mp, situat la parterul inalt al unei constructii individuale de birouri cu acces la locuri de parcare intr-o curte comuna cu alte firme, zona este supravegheata video si se afla la doar cateva minute de mers pe jos fata de centrul orasului si toate facilitatiile acestei zone intens circulata atat auto cat si pietonal.
Acest spatiu are schimbare de destinatie facuta si este impartit in doua camere spatioase si luminoase pe tot parcursul zilei, are acces comun cu celelalte firme de la acest etaj la un grup sanitar dar si la o centrala termica noua pe gaz cu ajutorul careia se face incalzirea spatiului, contorizarile la utilitati sunt separate.
Spatiul este pretabil pentru sediu de firma, spatiu de birouri dar si alte activitati comerciale sau chiar productie, printre dotari si imbunatatiri putem aminti: acces separat direct din curtea imobilului, usi si geamuri din termopan cu tamplarie PVC, supraveghere video, acces cablu tv si internet, aer conditionat, parchet laminat si pereti zugraviti in lavabil.
Spatiul se inchiriaza la pretul de 270 euro / lunar usor negociabil.
  • Inchiriere 270 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202552 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 519 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 710 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei