Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 4 camere clasa B, 80 metri patrati. spatiu de birouri renovat zona industriala vest di

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 80 m2 in Sibiu
Mar 22, 2017 Mar 22, 2017 Spatiu de birouri recent renovat de inchiriat in Sibiu zona Industriala Vest, cu acces direct din drumul asfaltat, cu o suprafata totala de 96 mp si utila de 80 mp, dispusi pe doua niveluri, cu acces separat pe fiecare nivel cu ajutorul scarii interioare solide din holul de la intrarea in locatie. Cladirea este foarte bine compartimentata si luminoasa datorita spatiilor vitrate de dimensiuni mari, compusa la parter din doua birouri decomandate cu suprafete de 18 respectiv 15 mp, hol comun la intrarea din strada, o bucatarie complet mobilata si utilata ce poate fi transformata cu usurinta in birou si o baie suficient de spatioasa unde se afla montata si centrala termica proprie pentru tot imobilul. Accesul la primul nivel se face pe o scara solida placata cu lemn masiv, iar aici se afla un birou generos si foarte luminos cu o suprafata de aproximativ 18 mp. Locatia detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati de succes, cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, usa de acces din PVC, usi din lemn masiv la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu jaluzele verticale textile, gresie si faianta in zona de baie si bucatarie, mocheta de trafic intens in birouri, sistem propriu de climatizare in fiecare incapere, centrala termica proprie pe gaz si calorifere de otel, sistem de alarma, conexiune activa internet mobil Vodafone, mobilier specific de birou in cazul in care clientul il doreste, contorizari separate la utilitati. Pretul de inchiriere al intregului imobil este de 300 euro / luna usor negociabil.

spatiu de birouri renovat zona industriala vest di

Birou, 80 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 80 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 199811 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 300 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Industriala vest
  • Clasificare spatiu: Clasa B
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 96 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Spatiu de birouri recent renovat de inchiriat in Sibiu zona Industriala Vest, cu acces direct din drumul asfaltat, cu o suprafata totala de 96 mp si utila de 80 mp, dispusi pe doua niveluri, cu acces separat pe fiecare nivel cu ajutorul scarii interioare solide din holul de la intrarea in locatie.
Cladirea este foarte bine compartimentata si luminoasa datorita spatiilor vitrate de dimensiuni mari, compusa la parter din doua birouri decomandate cu suprafete de 18 respectiv 15 mp, hol comun la intrarea din strada, o bucatarie complet mobilata si utilata ce poate fi transformata cu usurinta in birou si o baie suficient de spatioasa unde se afla montata si centrala termica proprie pentru tot imobilul.
Accesul la primul nivel se face pe o scara solida placata cu lemn masiv, iar aici se afla un birou generos si foarte luminos cu o suprafata de aproximativ 18 mp.
Locatia detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati de succes, cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, usa de acces din PVC, usi din lemn masiv la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu jaluzele verticale textile, gresie si faianta in zona de baie si bucatarie, mocheta de trafic intens in birouri, sistem propriu de climatizare in fiecare incapere, centrala termica proprie pe gaz si calorifere de otel, sistem de alarma, conexiune activa internet mobil Vodafone, mobilier specific de birou in cazul in care clientul il doreste, contorizari separate la utilitati.
Pretul de inchiriere al intregului imobil este de 300 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 300 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199811 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 996 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 914 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei