Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Birou de inchiriat Sibiu. Inchiriez birou cu 3 camere clasa A, 94 metri patrati. spatiu de birouri in sibiu zona tribunalului

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 94 m2 in Sibiu
Feb 11, 2015 Feb 11, 2015 Spatiu de birouri de inchiriat cu 3 camere decomandate zona Tribunalului ( Bulevardul Victoriei ), in Sibiu cu o suprafata utila de 94 mp renovat recent ( 2015 ), situat la parterul unui imobil cu un etaj. Acest imobil dispune de o curte interioara de 250 mp, din care jumatate este pavata cu piscoturi avand posibilitatea de a parca 4 autoturisme, iar cealalta suprafata de teren este amenajata ca zona verde. Spatiul se afla la strada cu sens unic si locuri de parcare in fata imobilului, fiind circulata atat pietonal cat si auto. Acest spatiu are o compartimentare utila pentru desfasurarea activitatilor de birou notarial, cabinete de avocatura, birouri executari judecatoresti, fiind structurat astfel: la intrare se afla un hol din care se intra separat in cele trei camere din care una foarte spatioasa ( aproximativ 25 mp ), o alta camera cu spatiu pentru arhiva, o bucatarie si baia cu cada. Spatiul fiind recent renovat i s-au adus imbunatatiri si modernizari precum usa din PVC la intrare, usi din lemn la interior, geamuri termopane, centrala termica, gresie, faianta, parchet laminat, prize si intrerupatoare, incalzire in pardoseala. Pretul de inchirirere pentru acest spatiu la cheie este de 1100 euro / luna.

spatiu de birouri in sibiu zona tribunalului

Birou, 94 m2 in Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 94 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 1 grup sanitar.
ID: 165466 | actualizat acum 9 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.100 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 94 m2
  • Suprafata construita: 105 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Spatiu de birouri de inchiriat cu 3 camere decomandate zona Tribunalului ( Bulevardul Victoriei ), in Sibiu cu o suprafata utila de 94 mp renovat recent ( 2015 ), situat la parterul unui imobil cu un etaj. Acest imobil dispune de o curte interioara de 250 mp, din care jumatate este pavata cu piscoturi avand posibilitatea de a parca 4 autoturisme, iar cealalta suprafata de teren este amenajata ca zona verde. Spatiul se afla la strada cu sens unic si locuri de parcare in fata imobilului, fiind circulata atat pietonal cat si auto. Acest spatiu are o compartimentare utila pentru desfasurarea activitatilor de birou notarial, cabinete de avocatura, birouri executari judecatoresti, fiind structurat astfel: la intrare se afla un hol din care se intra separat in cele trei camere din care una foarte spatioasa ( aproximativ 25 mp ), o alta camera cu spatiu pentru arhiva, o bucatarie si baia cu cada.
Spatiul fiind recent renovat i s-au adus imbunatatiri si modernizari precum usa din PVC la intrare, usi din lemn la interior, geamuri termopane, centrala termica, gresie, faianta, parchet laminat, prize si intrerupatoare, incalzire in pardoseala.
Pretul de inchirirere pentru acest spatiu la cheie este de 1100 euro / luna.
  • Inchiriere 1.100 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 165466 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 122 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 503 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.01.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei