Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare birou Sibiu Strand. Vanzari birouri 8 camere clasa A, 590 metri patrati. spatiu de birouri 590 mp utili in sibiu zona stran

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 590 m2 in zona Strand - Sibiu
Apr 10, 2017 Apr 10, 2017 Spatiu pentru birouri de vanzare, in Sibiu zona Strand, cu suprafata totala de 708 mp, structurat pe trei nivele demisol, parter si etaj, pozitionat intr-o zona cu acces rapid catre toate punctele de interes public ale orasului. Imobilul are suprafata utila de 590 mp, compusi astfel: la demisol este o camera tehnica a centralei, doua camere si o baie; la parter accesul se face intr-un hol spatios care decomandeaza cele doua camere generoase, baia si un spatiu de 195 mp folosit ca si garaj, spatiu pentru depozitare cu acces lift marfa, iar accesul la etaj se face pe o scara interioara sau cu liftul unde este o incapere de 175 mp open space care se poate transforma dupa placul fiecaruia, mai sunt doua camere spatioase si un grup sanitar. Spatiul ca si imbunatatiri dispune de parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala proprie cu calorifere de fonta. Imobilul are deschidere la doua strazi de unde se poate face accesul catre garj sau spatiul pentru depozitare dupa preferinta, accesul auto fiind foarte facil. Pretul de vanzare al imobilului este de 220000 euro negociabil.

spatiu de birouri 590 mp utili in sibiu zona stran

Birou, 590 m2 in zona Strand - Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 590 m2.
Este la Parter intr-o cladire cu 1 etaj Are 3 grupuri sanitare.
ID: 199142 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 220.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 590 m2
  • Suprafata construita: 708 m2
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Spatiu pentru birouri de vanzare, in Sibiu zona Strand, cu suprafata totala de 708 mp, structurat pe trei nivele demisol, parter si etaj, pozitionat intr-o zona cu acces rapid catre toate punctele de interes public ale orasului.
Imobilul are suprafata utila de 590 mp, compusi astfel: la demisol este o camera tehnica a centralei, doua camere si o baie; la parter accesul se face intr-un hol spatios care decomandeaza cele doua camere generoase, baia si un spatiu de 195 mp folosit ca si garaj, spatiu pentru depozitare cu acces lift marfa, iar accesul la etaj se face pe o scara interioara sau cu liftul unde este o incapere de 175 mp open space care se poate transforma dupa placul fiecaruia, mai sunt doua camere spatioase si un grup sanitar.
Spatiul ca si imbunatatiri dispune de parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala proprie cu calorifere de fonta.
Imobilul are deschidere la doua strazi de unde se poate face accesul catre garj sau spatiul pentru depozitare dupa preferinta, accesul auto fiind foarte facil.
Pretul de vanzare al imobilului este de 220000 euro negociabil.
  • Vanzare 220.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199142 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1150 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1093 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei