Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar birou inchiriere. Credit online birou Constanta Centru. Calculator rate credit spatiu birou 800 euro, simulare credit ipotecar banca Constanta

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 100 m2 in zona Centru - Constanta
Jan 31, 2022 Jan 31, 2022 Birouri/ sedii de firma in Centrul Constantei Spatiu pentru birouri situat la etajul 2 al unei cladiri de birouri cu spatii comerciale. Birourile sunt situate intr-o cladire proaspat renovata. Cladirea a suferit o renovare ampla, mergandu-se pana la partea de subzidire. Are grad de rezistenta seismica 8. Zidurile sunt groase din caramida. S-a pastrat aerul anilor 1924, pastrandu-se balustrada unicat din fier forjat si usa de la intrare, cat si fatada impresionante. Fatada cladirii a fost restaurata si renovata - arata exact ca in pozele din acei ani. Birourile au 4 camere, si doua bai (femei/ barbati), bucatarie si fumoar. Absolut totul este nou in interior: parchetul laminat, centrala termica, usile, ferestrele din termopan cu tamplarie de PVC. Ferestrele au glafurile din granit. Balcoanele sunt placate tot cu granit. Camerele sunt ample, luminoase. Fiecare spatiu este izolat de celelalte de pe acelasi palier cu usa metalica, exact ca la apartamente. Spatiul are utilitatile contorizate separat. Pentru mai multe detalii cat si pentru programarea unei vizionari, va rugam sa specificati ID IMPULSE 33277

Birouri/ sedii de firma in Centrul Constantei

Birou, 100 m2 in zona Centru - Constanta

Birou cu suprafaţa utila de 100 m2. Nemobilat.
Este la etajul 2 intr-o cladire cu 3 etaje Are 2 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida.
ID: 230909 | actualizat acum 2 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 800 € / luna neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 800 € / luna neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 230909 Agentia: ACCESS Real Estate Nume: Clara Soponaru
Actualizata: acum 2 ani si 1 luna Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Clara Soponaru Oferte în portofoliu: 10
Vizualizata de: 3136 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 4 Articole: 2; Comentarii: 1
Listata initial în: 31.05.2020 Oferte în portofoliu: 11 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.01.2008 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei