Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini inchiriere spatiu birou Turnisor Sibiu. Inchiriere birou clasa A suprafata utila 117 mp (ID: 207379; 1). Poze spatii birouri de inchiriat.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Birou, 117 m2 in zona Turnisor - Sibiu
Apr 27, 2018 Apr 27, 2018 Spatiu pentru birouri de inchiriat in zona Turnisor din Sibiu, cu o suprafata utila de 117 mp, compartimentata in 4 birouri decomandate, cu intrare separata, proaspat finisate si renovate cu materiale de buna calitate al unui imobil cu 4 etaje, amplasat pe una dintre principalele artere ale orasului, beneficiind de o vizibilitate excelenta stradala si trafic intens auto si pietonal. Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati moderne de birou cum ar fi acces separat in fiecare incapere, 1 grup sanitar, gresie, faianta, parchet laminat de trafic intens, centrala termica proprie si calorifere de otel, usi de interior din lemn masiv cu sticla, geamuri termopan cu tamplarie PVC si contorizari separate la utilitati. Zona in care este amplasat imobilul este una foarte cautata, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina pana in centrul orasului, avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, hoteluri si statii ale mijloacelor de transport in comun si taxi. Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 800 euro negociabil.

spatiu pentru birouri in zona turnisor din sibiu

Birou, 117 m2 in zona Turnisor - Sibiu

Birou cu suprafaţa utila de 117 m2.
Este la etajul 1 intr-o cladire cu 4 etaje Are 1 grup sanitar.
ID: 207379 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 800 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Clasificare spatiu: Clasa A
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 117 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1994

Alte informatii:

Spatiu pentru birouri de inchiriat in zona Turnisor din Sibiu, cu o suprafata utila de 117 mp, compartimentata in 4 birouri decomandate, cu intrare separata, proaspat finisate si renovate cu materiale de buna calitate al unui imobil cu 4 etaje, amplasat pe una dintre principalele artere ale orasului, beneficiind de o vizibilitate excelenta stradala si trafic intens auto si pietonal.
Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati moderne de birou cum ar fi acces separat in fiecare incapere, 1 grup sanitar, gresie, faianta, parchet laminat de trafic intens, centrala termica proprie si calorifere de otel, usi de interior din lemn masiv cu sticla, geamuri termopan cu tamplarie PVC si contorizari separate la utilitati.
Zona in care este amplasat imobilul este una foarte cautata, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina pana in centrul orasului, avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, hoteluri si statii ale mijloacelor de transport in comun si taxi.
Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 800 euro negociabil.
  • Inchiriere 800 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207379 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 942 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2142 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei